روح اله کیانی قلعه نو
چکیده
هدف: در این پژوهش استراتژی های تصمیم گیرندگان داخلی و خارجی در برجام با استفاده از نظریه بازیها بررسی می شود.
روششناسی پژوهش: تصمیمات اتخاذ شده توسط سه شخصیت مرتبط در برجام شامل، رهبری ایران، دولت ایران و گروه (1+5) با استفاده از نظریه بازیها شبیه سازی و بر مبنای ساز و کار تئوری بازیها تحلیل و بررسی شده است. در بخش بیان مسله، اصولی ...
بیشتر
هدف: در این پژوهش استراتژی های تصمیم گیرندگان داخلی و خارجی در برجام با استفاده از نظریه بازیها بررسی می شود.
روششناسی پژوهش: تصمیمات اتخاذ شده توسط سه شخصیت مرتبط در برجام شامل، رهبری ایران، دولت ایران و گروه (1+5) با استفاده از نظریه بازیها شبیه سازی و بر مبنای ساز و کار تئوری بازیها تحلیل و بررسی شده است. در بخش بیان مسله، اصولی پذیرفته می شود و بر اساس آن بازی طراحی می شود. برای ارزش دهی به پیامدهای بازی از روش AHP استفاده شده است. نرخ ناسازگاری پایین محاسبه شده برای این روش، نتایج ارزش دهی را قابل قبول توصیف نموده است. ورود به مذاکرات در قالب بازی ایستا با اطلاعات کامل بیان شده است و فرآیند توافق دو جانبه بصورت بازی پویا نشان داده شده است.
یافتهها: از دو جنبه به بازی پرداخته شده است، در بخش پیش بازی ماهیتا ورود یا عدم ورود به مذاکرات بررسی شده است. بررسی فرآیند بازی نشان می دهد ورود به مذاکرات یک رفتار راهبردی برای ایران و گروه (1+5) است. اما در بازی اصلی که استراتژی ها برای تصمیم گیری بررسی می شود. نشان داده شده است اعتماد بدون تضمین، نتیجه بازی را از شکل برد- برد به برد-باخت تغییر می دهد.
اصالت/ارزش افزوده علمی: درخصوص برجام نگرش های متنوعی وجود دارد، در این پژوهش فارغ از نگرش ها و جناح بندی ها، فرآیند کار، در یک مدل علمی و دارای ساختار راهبردی پیاده سازی شده است.
روح اله کیانی قلعه نو
چکیده
هدف: در این پژوهش الگوریتمی برای ارزیابی و رتبهبندی شعب یک موسسه مالی و اعتباری ارائهشده است که میتواند عملکرد را در یک بازه زمانی ارزیابی نموده و جهش یا رکود عملکرد مقطعی شعب را مدیریت نماید. در الگوریتم امکان تفکیک شاخصها به دو گروه کارا و اثربخش متناسب با استراتژی سازمان، جانمایی شده است، این امر میتواند تصمیمگیری خبرگان ...
بیشتر
هدف: در این پژوهش الگوریتمی برای ارزیابی و رتبهبندی شعب یک موسسه مالی و اعتباری ارائهشده است که میتواند عملکرد را در یک بازه زمانی ارزیابی نموده و جهش یا رکود عملکرد مقطعی شعب را مدیریت نماید. در الگوریتم امکان تفکیک شاخصها به دو گروه کارا و اثربخش متناسب با استراتژی سازمان، جانمایی شده است، این امر میتواند تصمیمگیری خبرگان برای انتخاب شاخصهای مؤثر و وزندهی به آنها را تسهیل نماید. روششناسی پژوهش: عملکرد شعب در مقاطع زمانی متعدد بهصورت یک عدد فازی بیانشده است. از ساختار روش تاپسیس فازی در الگوریتم استفاده شده است. گام جدید گروهبندی معیارها برای محاسبه ارزش معیارهای وابسته به تکنیک تاپسیس فازی افزوده و فرمول محاسباتی تشریح شده است. سازوکار دلیل برتری شعب از منظر کل به جزء با استفاده از ماتریس شباهت بیانشده است. یافتهها: با استفاده از الگوریتم ارائهشده، 51 شعبه بانک کشاورزی در استان سیستان و بلوچستان رتبهبندی شده است، در خصوص دلیل کسب امتیاز سه شعبه برتر، میانی و انتهایی جدول رتبهبندی بر مبنای ماتریس شباهت بحث شده است. اصالت/ارزشافزوده علمی: 1-تولید ماتریس تصمیم با اعداد فازی بر مبنای عملکرد مقاطع متعدد 2- امکانسنجی برای تفکیک شاخصها در دودسته کارا و اثربخش 3- فرموله کردن وزندهی به زیر شاخصها، متناسب با میزان وابستگی به سر شاخص.